بیبیسی. دریافتشده در ۲۱ مه ۲۰۱۸. دریافتشده در ۲۱ ژوئن ۲۰۰۹. اخبار روز. بایگانیشده از اصلی در ۲۱ اوت ۲۰۰۹. شش روز بعد از نمایش فیلم حمله نیروهای نظامی و شبه نظامی به دانشجویان ساکن خوابگاههای کوی دانشگاه تهران از شبکه بیبیسی فارسی، علاء الدین بروجردی رئیس و کاظم جلالی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فیلم را ندیدهاند گفتند که موارد به نمایش درآمده در فیلم قابل پیگیری است. همچنین شبهاتی در مورد انتشار فیلم و چگونگی رسیدن آن به دست شبکه بیبیسی وجود داشت که در وبلاگ مدیران بیبیسی فارسی به برخی از این شبهات پاسخهایی داده شد. به گزارش خبرگزاری مهر فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به فیلم منتشر شده از کوی دانشگاه گفت: سیستم قضائی کشور پیگیر این موضوع است و اقدامهای لازم را انجام میدهد، ضمن اینکه توسط یک تیم کارشناسی صحت و سقم این فیلم در حال بررسی است. اندک زمانی پس از پخش آن، نسخهٔ کامل این فیلم در سایت گویا و سپس دیگر سایتهای اینترنتی منتشر شد.
طرز تهیه نان کروسان شکلاتی تصویری
این بیانیه در پی انتشار فیلمی از حملهٔ نیروی انتظامی و مأموران لباس شخصی به کوی دانشگاه تهران، پس از انتخابات پرمناقشهٔ ریاست جمهوری خرداد ماه، منتشر میشود. تصاویری از حمله مأموران امنیتی و لباس شخصی به دانشجویان، کشاندن دانشجویی روی زمین، فریادهای لباس شخصیهایی که از گارد ویژه میخواهند از کتک زدن دانشجویان خودداری کنند، دانشجویانی که در مقابل کتابخانه شهید مفتح در کوی دانشگاه مورد ضربوشتم قرار گرفته و روی زمین خوابانده شدهاند، صورت خونآلود دانشجویی که روی زمین افتاده، بخشهایی از این فیلم بود. ↑ «فرهاد رهبر در گفتگو با ایسنا: هیچ دانشجویی کشته نشدهاست». در ادامهٔ این مصاحبه که از برنامهٔ بیست و سی پخش میشد دانشجویی خود را «محسن ایمانی» معرفی کرده و خاطرنشان کرد در جریان این حوادث کشته نشده و در تاریخ حمله در کوی منبع دانشگاه حضور نداشتهاست. در همین هنگام سپاه مرکبی که احتمالاً از دست نشاندگان و رعایای گادفری بودند به رهبری کنت تول از مسیر ایتالیا حرکت کرده بودند به نزدیکی قسطنطنیه رسیدند و امپراتور توانست پس از کمی کشمکش و زد و خورد، ترتیبی دهد تا در مراسمی با حضور گادفری و بالدوین این افراد تازه نیز سوگند خورده و همراه با سپاهشان از بسفر بگذرند. This post was created by GSA Content Generator Demoversion!
نقشهای به اصطلاح تزیینی بخشی از بقایایی که در گسترهٔ نفوذ فرهنگ ارمنی توانستهاند تا به امروز از بلایای طبیعی و تخریب عمدی جان سالم به در برند همگی، در یک خط سیر تکامل واحد، مدام تکرار شدهاند بهطوریکه یک نقش مایهٔ اصیل و کهن با گذشت زمان به پختگی و کمال رسیدهاست. داریوش قنبری نماینده مجلس و سخنگوی فراکسیون خط امام در مصاحبه با روزنامه اعتماد اعلام کرد: «بر اساس آنچه لاریجانی به فراکسیون قول داده ما منتظر ارائه گزارش کمیته (در مورد حمله به کوی دانشگاه تهران) هستیم و واقعاً اینکه کمیته حقیقت یاب هنوز فعال است یا نه، ما در جریان اصل ماجرا قرار نداریم اما عدم تشکیل جلسه کمیته نمیتواند نافی فعالیت آنها باشد چراکه ما خبرهایی داریم که حتی گزارش آنها نهایی هم شدهاست اما به نظر میرسد شرایط برای قرائت آن مساعد نیست.» وی همچنین اضافه کرد: «به نظرم بعید است این گزارش به امسال برسد چرا که عملاً بحث بودجه و رسیدگی به لایحه بودجه تا هفته آینده در دستور کار مجلس قرار میگیرد و تا انتهای سال(۱۳۸۸) تمام وقتش طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی را به این موضوع اختصاص خواهد داد. کاظم جلالی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری مهر این فیلم را فاقد مطلب جدیدی اضافه بر آنچه که در همان مقطع وقوع به اطلاع مسئولان نظام رسیده بود، دانست. This has been cre ated by GSA Conte nt Gen erator Dem oversion.
حمیدرضا کاتوزیان، نماینده اصولگرا که از اعضای کمیتهٔ مجلس جهت پیگیری حمله به کوی دانشگاه میباشد، گفت که ابعاد این حمله از حادثه ۱۸ تیر ۷۸ فجیعتر بودهاست. فراکسیون اقلیت مجلس در گزارش خود پیرامون حوادث پس از انتخابات همکاری نیروی انتظامی با لباس شخصیها را تأیید کرد. چنانکه صدای یکی از مهاجمان در فیلم نشان میدهد، این حمله به دستور سردار عزیزالله رجبزاده فرمانده وقت نیروی انتظامی تهران بزرگ، صورت گرفته و بنابراین ادعای مقامهای جمهوری اسلامی در خصوص صورت گرفتن حمله توسط نیروهای «خودسر» را به چالش میطلبد. در اسفندماه ۱۳۸۸، فیلمی از وقایع نیمه شب (۱٫۳۰ بامداد) ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ در کوی دانشگاه تهران، از شبکهٔ بیبیسی فارسی پخش شد که بنابر اعلام مسئولان این شبکه، توسط نیروهای مهاجم (یکی از لباس شخصیها) تهیه شده و برای نخستینبار صحنههایی از حمله نیرویهای گارد ویژه و لباس شخصی به کوی دانشگاه تهران را به تصویر کشیدهاست. برای تهیهٔ آن مقداری کشک (لازم است ذکر شود که کشکهای قدیم خشک بودهاست) را در ظرفی قرار داده و آن را میپختند. در دوران قاجار که ارمنستان شرقی که تحت کنترل ایران قاجاری بود، نظام خان نشینی بود که در آنها اداره امور به دست خانها صورت میگرفت. از منابع نیز چنین برمیآید که ایلام غیبگویانی نیز داشت و وظیفه آنها احتمالاً دانستن فرمانهای خدایان، با بررسی جگر و سایر اعضای حیوانات قربانی شده بود.